Ser du etter jobb?

Vi har flere avdelinger på Helgeland, og her kan du bestemme selv om du vil være nær byen eller kysten. Hos oss får du muligheten til å jobbe ute ved kysten innimellom når du har behov for litt frisk sjøluft og rolige omgivelser.

Vår avdeling i Mo i Rana finner du i Midtre gate 12. Her befinner vi oss midt i en by i rivende utvikling, hvor du møter spennende kunder fra mange ulike bransjer. 

Kvina og Lovund er rolige og idylliske plasser ved kysten, og passer for deg som søker etter en plass med mindre stress på fritiden og fantastiske naturopplevelser.
Her får du være med på å ivareta våre kunder innen flere ulike spennende næringer på kysten.

Vi er opptatt av å jobbe godt i team, samarbeide på tvers av kunder og opprettholde et humørfylt og godt arbeidsmiljø. Hvert år tar vi oss en tur i nærområde for å gjøre oss selv gode og motivere oss, annen hvert år tar vi oss en utenlandstur for å gjøre oss enda bedre og nyter sol i samme slengen

Vi har ingen ledige stillinger for tiden tiden, men har god framdrift og liker å utvikle oss. Kom gjerne innom for en hyggelig samtale og en kopp kaffe, så kanskje det åpner seg en mulighet etterhvert :)

Ørjan Johansen, tlf. 99613227

Åpen søknad sendes til e-post: orjan@total-regnskap.no

 

Ingen fil valgt
Ingen fil valgt